Arhiepiscopul Tomisului, invitat special la inaugurarea sediului AUR Constanța

Ieri, la Constanța, în prezența parlamentarilor AUR, a co-președintelui partidului George Simion, a coordonatorului județean Ionuț Carp, dar și a unor invitați străini, a fost inaugurat noul sediu AUR.

„Echipa AUR Constanța l-a avut ca invitat special pe ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, care, cu un sobor de preoți a sfințit sediul și a urat partidului viață lungă alături de românii pe care îi reprezintă.”, a spus Dumitru Focșa, parlamentar AUR.

„Deși în ultima săptămână au circulat tot felul de știri false, iată că AUR dovedește contrariul dușmanilor și strânge și mai mult rândurile.”, a mai spus acesta.

Vă recomandăm și: ÎPS Teodosie: „Domnul Putin nu-i negru cum îl prezintă toată lumea. M-am minunat câtă jertfă a făcut”

Sursă foto: Facebook

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Arhiepiscopul Tomisului, invitat special la inaugurarea sediului AUR Constanța

  1. cine se aseamana se aduna Si asa teodosie are imaginea sifonata iar o prietenie cu aur ii va aduce grave prejudicii de credibilitate Chiar nu are pe cineva luminat in staff -ul lui care sa-l ghideze ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Zona Peninsulară a rămas fără căldură

Mon Feb 21 , 2022
Din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată pe strada Sulmona nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încalzirii, în zona Peninsulă. Echipele de intervenție ale Societății Termoficare Constanța SRL au început lucrările de eliminare a avariei. Se estimează reînceperea […]