NESIMȚIRE. Arunca gunoaiele pe un teren viran. A fugit de poliție VIDEO


În data de 16.07.2018, un echipaj din cadrul Serviciului Control Protecția Mediului al Direcției Generale Poliția Locală Constanța a observat faptul ca un conducător auto descărca dintr-o autoutilitară deșeuri inerte pe un teren viran de lângă un magazin Carrefour.

După ce s-a legitimat, echipajul a solicitat conducătorului auto sa prezinte actul de identitate.

Acesta a refuzat și a părăsit zona, punându-l în pericol pe polițistul local, cât și autospeciala instituției.

În continuare, s-a procedat la interceptarea acestuia în trafic de către un echipaj al structurii de circulație din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța întrucât rula pe drumul public într-o zonă, cu încălcarea regimului legal de greutate maximă autorizată.

S-a făcut semnal de oprire în trafic în conformitate cu Legea nr.155/2010, a poliției locale, a fost legitimat si i s-a stabilit identitatea, după care s-au luat masuri de sancționare contravențională în valoare de 6.500 lei faptele arătate.

De asemenea, conducătorului autoutilitarei i s-a dispus măsura complementară de ridicare a deșeurilor depozitate nelegal în termenul dispus de către polițiștii legali.

Pe această cale, reamintim persoanelor fizice/juridice obligația legală de a depozita deșeurile numai în locuri special amenajate, în caz contrar, riscând să răspundă contravențional.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

ACCIDENT Șase dintr-o lovitură

Mon Jul 16 , 2018
Un accident auto în care au fost implicate șase autoturisme a avut loc, luni după-amiază, pe podul din Agigea. Accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanței în mers. Au fost implicate șase autoturisme, iar o persoană a fost rănită ușor. Trei dintre mașinile implicate au fost avariate serios și nu […]
accident pod agigea