Așa arată locul de joacă pentru copii de la Casa de Cultură. Ce ne-a rugat o mămică din Constanța

Copiii din Constanța nu au prea multe locuri de joacă. Multe din cele care există arată deplorabil. Mai mult, sunt periculoase.

Astăzi, o mămică din Constanța ne-a trimis câteva fotografii de la cel din fața Colegiului de Arte Regina Maria, de la Casa de Cultură.

„Dacă considerați să distribuiți, poate se sesizează Primăria Constanța.”, ne-a spus.

Asta facem. Distribuim ca să arătă primăriei cum arată și, sperăm, să ia măsuri cât mai curând posibil.

Vă recomandăm și:


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Numărul cazurilor de covid a început să crească în Constanța, Mangalia, Cernavodă, Eforie, Hârșova, Murfatlar, Ovidiu

sâm mart. 26 , 2022
Prefectura Constanța a anunțat, sâmbătă, 2,96 de cazuri de covid la mia de locuitori, un număr mai mare decât vineri, când incidența a fost de 2,82. Sunt 913 cazuri active, față de 869. S-au înregistrat creșteri ș în Mangalia, Cernavodă, Eforie, Hârșova, Murfatlar, Ovidiu. Situația în tot județul, mai jos. […]

V-ar putea interesa și: