Așezământul de copii abandonați și mame aflate în dificultate Techirghiol este aproape gata, dar mai e nevoie de o mână de ajutor

Părintele Claudiu Banu a anunțat că au mai rămas 9 zile până la Sfințirea Așezământului de copii abandonați și mame aflate în dificultate Techirghiol, cel mai important proiect social-filantropic din Parohia sa și proiectul său de suflet, inițiat acum șase ani.

„Aceste 9 zile sunt cele mai grele, și știu bine ce zic, cele mai grele. Dar cu ajutorul lui Dumnezeu, vinerea viitoare după Liturghia de Hramul mic de la Biserica noastră, în partea a doua a zilei, începând cu ora 18:00, Inaltpreasfințitul Părinte Teodosie va săvârși slujba de sfințire a Așezământului. Lansez un ultim apel de a sprijini finalizarea acestui Așezământ, sunt multe facturi de plată restante, deși avem termene de plată din partea furnizorilor de materiale, totuși ele trebuie plătite.”, a spus părintele.

Cei ce doriți să sprijiniți o puteți face în contul:

Parohia Sfântul Mare Mucenic Mina,

Banca Românească

RO31 BRMA 0140 0141 0230 0000.

Tel: 0723999296

„Mulțumesc tuturor pentru Implicarea voastră și vă sunt dator pe viață cu rugăciune către Bunul Dumnezeu. Pe 6 august cu ajutorul lui Dumnezeu și al sponsorilor inaugurăm Așezământul de copii abandonați și mame aflate în dificultate “Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare “-Techirghiol. Doamne ajută.”, a mai spus părintele.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.