Asociația Blondie a strâns 40.000 de euro în 40 de minute pentru a salva viețile a cinci copii

asociația blondie
Adelina Toncean (în sacou roz) în platul emisiunii La Măruță, difuzată de Pro TV. Sursă foto: Facebook/Adelina Toncean

Asociația Blondie a reușit, cu ajutorul oamenilor care se uită la Pro TV, să strângă nu mai puțin de 40.000 de euro în 40 de minute.

„Voi ați văzut, da, ce s-a întâmplat azi? Că dacă nu ați văzut nu știm cum poate fi descrisă o minune! Azi de la ora 15 zero zero la ora 15 și patruzeci de minute s-a întâmplat o minune – am strâns peste 40.000 euro (1000 euro/minut) pentru ca zborul 137 să se întâmple. Iar peste ăștia 40.000 prietenii dragi de la Profi au mai pus 15.000 euro! Am spus că s-a întâmplat o minune, da? Noi încă acceptăm plățile primite și mâine așa de sus zburam! Dacă ne-ati dat aripi!!!”, a spus Adelina Toncean, fondatoarea asociației, după emisiune.

Zborul 137 este unul al vieții, al speranței. Un zbor scump. Costă 54.000 de euro.

Iată ce scria Adelina acum două zile:

„Zborul 137 este cel mai scump zbor pe care îl organizăm din 27 martie 2020 încoace. Bine, nici nu e un zbor simplu – plecăm cu 5 copii, ne oprim la Milano, îl lăsăm pe Andrei, pe Maia și Cristian și apoi, cu Mădălin și Emma zburăm la Barcelona. De acolo ne întoarcem cu altă Maya și apoi… apoi putem să spunem că am mai reușit o dată. Andrei și Maia nu au împlinit o lună, dar s-au născut cu inimioarele bolnave și exact asta e vârstă potrivită să ajungă la operația care să îi facă mari. Cristian are 15 ani si tot la Clinica San Donato din Milano e așteptat. Emma și Madalin sunt colegi de salon la spitalul Obregia. Au 4 ani și nu mai știu cum arată o zi fără crize epileptice. Emma ajunge să facă și 1000 de crize intr-o zi. Da, 1000… „De când vorbim la telefon, a făcut 11”, ne spune mama.

De câteva zile stăm cu frica zborului ăstuia – am plătit până acum 25.000 euro, bani primiți de la Silviu Faiar care și-a pus comunitatea la treabă într-o noapte de joi și de la părinții unei Antonia mici care a sperat până în ultima zi că un avion o va duce și pe ea spre operația care să îi salveze viața. Și nu s-a întamplat așa… Zborul pentru ea a venit, dar mult, mult mai departe. Când ne-a sunat tatăl ei să ne spună că vrea să doneze banii strânși, asta a spus că s-a gândit – să zboare alt copil către spitalul dătător de viață.

Noi vrem să zboare 5… Și înca ne lipsesc 30.000 euro.

Avem nevoie de share masiv pentru acest zbor!!!!

RO37 INGB 0000 9999 0909 6711 – LEI

RO34 INGB 0000 9999 0909 6765 – EURO

Deschise la ING Bank – sucursala Obregia

Asociatia Blondie – Imparte pentru alta parte

Banca: INGB CENTRALA

SWIFT: INGBROBU

BIC: INGB

C.U.I. 40914732

Revolut: +40 757 494 293 (@toncealbe)

PayPal: https://www.paypal.me/asociatiablondie

Donează direct de pe telefon prin aplicația BT Pay.”

Recomandări:

Asociația Blondie, visul Adelinei. Prima asociație din România pentru copiii abandonați în spitale

Antreprenorul Grigore Comănescu a plătit un avion privat pentru aducerea din Italia a doi copii cu afecțiuni grave FOTO

Zborul vieții. Șase copilași cu boli grave, inclusiv un constănțean, transportați de Asociația Blondie în Italia

Adelina strânge bani pentru un avion și îi invită pe parlamentari să doneze jumătate din salariu


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Delfinariul din Constanța a plătit anul trecut 3,2 milioane lei pentru folosirea în spectacole a patru delfini salvați din Ucraina

mar feb. 7 , 2023
Consiliul Județean Constanța a anunțat, anul trecut, că patru delfini au fost salvați din Harkov, Ucraina și au ajuns la singurul delfinariu din România. Un gest frumos, de solidaritate cu mamiferele care erau în pericol din cauza războiului nemilos declanșat de Rusia împotriva Ucrainei. Mai mult, delfinii străini și cu […]
delfini-ucraina constanta

V-ar putea interesa și: