Asociația Constanța Altfel acuză un BLAT între PSD și PNL

Aici se va construi un nou bloc, în urma votului pozitiv al consilierilor locali din Constanța

Asociația Constanța Altfel acuză un blat între PSD și PNL Constanța, consilierii locali și primarul Decebal Făgădău.

„Am mai discutat despre strânsa prietenie și strânsa mână datã între Consilierii PSD&PNL Constanța și Primar. Dacă mai existau dubii privind BLATUL dintre ei, îndrăzniți să credeți că acesta este cât se poate de real și continuă cu nesimțire sub ochii noștri!
Cu o disperare și ipocrizie fără margini, liberalii constănțeni au depus proiectul salvator( pentru ei, nu pentru cetățeni), prin care îl autorizează pe Primar să amenajeze parcuri noi și spații verzi sau să le extindă pe cele existente în suprafață de 300 de ha. Am asistat la întregul teatru dintre ei, în care aruncau cu noroi în toate părțile, asta doar pentru a distrage atenția!
Astfel, în ultima ședință a Consiliului Local, aleșii locali și-au spus DA-ul încă o dată și au aprobat PUD-ul pentru construire imobil S+P+3E-4E retras, lângă Tribunalul Constanța, la intrarea în centrul istoric, pe un SPAȚIU VERDE, mai exact un fost parc(pentru constănțenii cu ținere de minte). Dar ce mai contează asta atunci când dezvoltatorul este unul dintre cei mai importanți donatori și membru al biroului județean PNL?!
Așa că toată gălăgia și dragostea lor pentru natură și spații verzi, este doar un circ bine plătit și o dovadă în plus că sunt unii și aceiași, uniți în distrugerea orașului nostru, iar diferența dintre ei o face doar denumirea partidului.
Așa NU mai merge, băieți!”, se arată într-o postare a Asociației Constanța Altfel.

Reprezentanții acesteia au precizat că vor ataca în instanță decizia consilierilor locali.

Asociația Constanța Altfel este condusă de senatorul Vergil Chițac, fost candidat la Primăria Constanța.

Postări recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.