Asociația Constanța Altfel acuză: „Decebal Făgădău va recupera cel mult 10% din terenurile tâlhărite de Radu Mazăre”

Asociația Constanța Altfel spune că primarul Constanței, Decebal Făgădău, va recupera cel mult 10% din cei un milion de metri pătrați „tâlhăriți” de fostul său șef, Radu Mazăre.

Iată mesajul asociației:

„V-au distras atenția cu PUD-uri, PUZ-uri și blocuri de 10 etaje în cartier de case! Cu regulamente de parcare și de acces într-o zonă sau alta! Așa că n-ați observat o altă „mânărie” pe care o continuă nestingheriți: vânzarea de terenuri din proprietatea municipiului!

Mazăre a tâlhărit, cu FăgăZERO viceprimar, cca 1.000.000 mp de terenuri din patrimoniul municipiului! FăgăZERO va recupera cel mult 10%! Așteaptă doar opinia ”juridică” pe baza căreia să nu mai încerce recuperarea restului de 90%.

Și după asemenea dezastru… FăgăZERO propune și consilierii aprobă, în fiecare ședință, vânzarea, directă sau la licitație, a mii de mp de teren din patrimoniul municipiului, deja secătuit.

Pentru cine nu cunoaște, terenurile/pământul reprezintă cea mai de preț avuție a oricărui oraș, municipiu, județ. Pe astfel de terenuri se fac investițiile de interes public: parcuri, parcări, săli de spectacole, săli polivalente, spitale, creșe, locuri de joacă.

Dar pentru că FăgăZERO și echipa de consilieri nu au niciun proiect de interes PUBLIC ( că doar n-au venit în administrație pentru interesul nostru), terenurile continuă să se vândă. Către investitori privați care, nu-i așa, au mereu un proiect ”în fașă”! Imobiliar, evident.

Și ne-am gândit să verifice instanța dacă e corect să te comporți cu averea noastră, a tuturor, ca și cum ar fi averea proprie! Deși, suntem convinși, de a lor au mare grijă să n-o împrăștie! P

P.S. Cei 1.000.000 mp care conform deciziei instantei ar trebui sa se întoarcă in patrimoniul orașului, reprezinta o mică parte din averea furata de Mazăre & Co si anume, furăciunile pe care procurorii le-au documentat in perioada 2002-2005. In realitate, retrocedarile ilegale sunt de 10 ori mai mult, adica circa 1000 ha.”

Asociația Constanța Altfel este condusă de senatorul independent Vergil Chițac.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.