Asociația Dăruiește Aripi a trimis către spitalele din România donații în valoare de peste 212.000 euro

Imagini de la o parte din acțiunile Asociației Dăruiește Aripi

In perioada 10 martie – 1 mai 2020, Asociatia Daruieste Aripi a trimis catre spitalele din Romania echipamente de protectie si aparatura medicala in valoare de peste 212.000 euro.

„Vazand situatia la nivel mondial a raspandirii epidemiei de Coronavirus si cunoscand realitatea din spitalele noastre, sediul nostru fiind in cadrul sectiei de oncologie pediatrica din Spitalul Judetean Constanta, in data de 10 martie 2020 am decis sa ne implicam activ in aceasta lupta impotriva epidemiei de Coronavirus in Romania. A fost o perioada extrem de intensa, reusind sa sprijinim atunci cand a fost cea mai mare nevoie.”

Alina Pătrăhău, fondator Dăruiește Aripi

Campania Stop Corona Virus in cifre

Asociația a ajutat 23 de unitati sanitare din Romania din 7 judete: Constanta, Tulcea, Bucuresti, Prahova, Ialomita, Vrancea, Caras Severin. Donatiile insumeaza in perioada mentionata este de 212.582,40 euro. 75% din acest total, adica 160.493 euro,  au fost destinati spitalelor si unitatilor de ingrijire din Constanta.

Amintim pe cele mai importante:

  • Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta – 63.731,05 euro;
  • Spitalul Judetean de Urgenta Constanta      – 44.739,66 euro;
  • Serviciul Regional de Ambulanta                  – 33.764,46 euro;
  • Spitalul de Pneumoftioziologie Constanta    – 10.329,21 euro.

Aceste cifre se traduc in:

69.350 echipamente protective;
447 echipamente si aparatura medicale;
91.362 materiale sanitare;
2.322 dezinfectanti;
1.877 meniuri pentru personal medical;13.000 sticle de apa plata;
37 tone combustibil pentru Serviciul Regional de Ambulanta;
Reconditionare Spital Pneumoftiziologie Constanta.

„Toate aceste cifre se traduc in tot atatea dovezi de implicare in comunitate a sponsorilor nostri, individuali si companii, care au inteles importanta momentului si a actiunilor noastre. CAMPANIA NOASTRĂ CONTINUĂ! Sprijinul dumneavoastra conteaza enorm si salvează pacienti si personal medical in aceasta perioada de mare incercare pentru sistemul medical romanesc. Multumim tuturor celor ce cred in visul nostru!”, au spus reprezentanții asociației.

Asociația Dăruiește Aripi s-a născut din dorința de a coagula sub aripa ei energia celor care doresc să contribuie la realizarea unor proiecte caritabile care aduc un plus de valoare în comunitate. Fondată în anul 2013, de către Alina Pătrăhău, Dăruiește Aripi este o organizație non-profit care urmărește îmbunătățirea șanselor de vindecare a pacienților din sistemul public de sănătate, inclusiv a ratei de supraviețuire a copiilor cu cancer din România, cultivarea compasiunii și a empatiei de la o vârstă cât mai fragedă, precum și încurajarea oamenilor care vor să se implice în comunitatea din care fac parte.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Rompetrol Rafinare a finalizat cu succes lucrările de revizie a rafinăriei Petromidia și a început repornirea unităților de producție

Tue May 5 , 2020
Rompetrol Rafinare, companie membră a KMG International, a finalizat cu succes lucrările de revizie a rafinăriei Petromidia și a început repornirea unităților de producție. În perioada următoare, acestea vor reintra în fluxul operațional, iar gradual vor atinge capacitățile nominale. „Revizia generală reprezintă o măsură absolut necesară și obligatorie pentru a […]
Rafinaria Petromidia