Asociația Dăruiește Aripi relansează la Constanța concertele caritabile de Crăciun, în sprijinul copiilor cu cancer

  • Evenimentul artistic din 15 decembrie este dedicat strângerii de fonduri pentru tratamentele la domiciliul copiilor cu cancer
  • Biletele pot fi cumpărate online la https://www.daruiestearipi.ro/concert-caritabil-de-craciun-2022/
  • Dăruiește Aripi, organizație de utilitate publică, se concentrează pe inovația în serviciile medicale onco-pediatrice   

Dăruiește Aripi organizează un concert caritabil de colinde la Teatrul Oleg Danovski din Constanța, pe 15 decembrie, cu începere de la 17:30. Fondurile adunate vor ajuta la continuarea programului de tratamente medicale la domiciliul copiilor cu cancer din Dobrogea, proiect inovator lansat de Asociație în martie 2018.

După confirmarea comenzii, un reprezentant Dăruiește Aripi vă va contacta pentru a alege împreună rândul și numărul locului conform schiței. Ulterior, veți primi biletele în format electronic, prin email sau WhatsApp.

La eveniment este suficient să aveți biletul salvat în telefon sau tipărit.

Pentru detalii: 0745 864 034

Program eveniment:

17:30 – 18.00 Recepție invitați

18:00 – 19:00 Cake bar, degustare vinuri, networking, sesiune fotografii cu tematică de Crăciun

19:00 – 19:15 Moment intro

19:15 – 20:45 Concert de Crăciun – colinde – Orchestra Teatrului Oleg Danovski

În primele zece luni ale acestui an au fost incluși în program 140 de copii din județele Constanța și Tulcea. Au fost efectuate aproape 200 de vizite la domiciliu, totalizând 19.000 de kilometri. 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Efectele fumatului nu dispar niciodată. „Riscul de a dezvolta această boală este dublu față de cel al unui nefumător chiar și la 15 ani după ce o persoană renunță la fumat”

Mon Nov 28 , 2022
Considerat unul dintre principalii factori de risc în apariția cancerului pulmonar, prima cauză de mortalitate dintre toate cancerele în România, fumatul produce efecte pe parcursul întregii vieți, explică Dr. Anca Elena Alexa, medic primar pneumologie. Luna noiembrie este dedicată anual conştientizării şi prevenirii cancerului pulmonar în condițiile în care în […]

V-ar putea interesa și: