Asociația Dăruiește Aripi te invită la muzică de calitate și te îndeamnă să donezi

Asociația Dăruiește Aripi, împreună cu Dana Nălbaru, în parteneriat cu Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” Constanța și Grupul de Inițiativă Minerva te invită să sprijini proiectele Asociației Dăruiește Aripi.

„Vino să celebrezi Femeia, să te bucuri alături de femeile importante din viața ta la cel mai elegant eveniment caritabil din Constanța, făcând și un bine pentru copii! Te așteptăm să vii alături de noi, să te întâlnești cu oameni generoși ca tine, să te bucuri de frumusețea muzicii de calitate, să fii parte din proiectele Dăruiește Aripi, care fac atâta bine comunității.”, au precizat reprezentanții asociației

Donațiile recomandate pentru acest eveniment sunt reprezentate prin biletele de acces:

1. Bilet Seara de Gală – 200 lei
Program intre 17.00 – 22:00

17.00 – 18.00 în Foaierul Teatrului – Program de Arii de Operă și Lieduri Celebre precum și Recital de Poezie;
18.00 – 19.00 în Sala Studio – Cocktail Party, muzică Café Concert, crearea comunității de susținători ai proiectelor Dăruiește Aripi
19.30 – 22:00 în Sala de Spectacol a Teatrului – Opereta ”LILIACUL” de Johann Strauss – fiul

2. Bilet spectacol operetă „LILIACUL” de Johann Strauss – fiul – 100 lei
Program intre 19.00 – 22.00

În pauzele operetei, artiștii vor interacționa cu invitații, vor putea face fotografii alături de invitați și vor interacționa cu susținătorii Dăruieste Aripi.

Biletele se pot achiziționa:

Foaierul Teatrului Național de Operă si Balet “Oleg Danovski” Constanta va găzdui o expoziție de artă plastică, în cadrul căreia invitații vor putea admira sau chiar licita lucrările unor cunoscuți artiști plastici.
Două dintre aceste lucrări expuse vor face obiectul unei Tombole organizate într-una dintre pauzele spectacolului de operetă.

Evenimentul de adresează atât bărbaților cât și femeilor.

Fondurile vor fi donate Asociației Dăruiește Aripi.

În decembrie 2018, asociația a organizat un eveniment similar, pentru reconstrucția și modernizarea Secției de terapie intensivă nou-născuți și a Compartimentului de prematuri de la Spitalul Județean Clinic de Urgență Constanța, singurul compartiment de terapie intensivă neonatală din cadrul unei maternități de gradul 3 din zona de Sud-Est a României. Au urcat pe scenă Alex Dima, de la Pro TV, emisiunea „România, te iubesc”, Alina Pătrăhău, de la asociația Dăruiește Aripi, doctorul Cătălin Cârstoveanu, supranumit îngerul copiilor. Detalii mai jos.

Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.