Asociația Elevilor din Constanța are un nou președinte

În data de 24 septembrie a.c., membrii Asociației Elevilor din Constanța s-au reunit în cadrul ședinței Adunării Generale, organul suprem de luare a deciziilor, prilejuită de organizarea alegerilor pentru funcția de președinte din cadrul Biroului de Conducere.

Noul președinte al Asociației Elevilor din Constanța este Lorena-Dina Drăgușin, fost vicepreședinte AEC, elevă în clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Ovidius”.

În funcția de vicepreședinte au rămas următorii elevi, cu mandate în desfășurare:

● Diana-Elena Grișcă, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național „Mihai Eminescu”
● Ioana Stamatin, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”
● Daria-Andrada Gheorghiu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național de Arte „Regina Maria”
● Mara Ștefan, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național “Mihai Eminescu”
● Francesco-Giovanni Cardello, elev în clasa a IX-a la Liceul Tehnologic „Gheorghe Miron Costin”

„Sunt recunoscătoare oportunității care mi s-a oferit și sunt sigură că vom avea o colaborare frumoasă. Îmi doresc ca următorul an să fie plin de realizări și de victorii pentru elevi și vom continua să luptăm până când toate drepturile elevilor vor fi respectate.”, a declarat Lorena Drăgușin, președinte AEC.

Sursă foto: Facebook/AEC


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Acțiunea „Blocada” în Medgidia - rezultate

Dum sept. 24 , 2023
La data de 23 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au desfășurat activități, în cadrul acțiunii „Blocada”, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise. Acțiunea s-a desfășurat, cu efective mărite, în […]

V-ar putea interesa și: