Asociația tomis Antidrog Constanța, mesaj la 7 ani de la înființare

George Drăgan a pus bazele Asociatiei Tomis Antidrog Constanta acum șapte ani, în Constanța. Cu o echipa tanara si dinamica, a reusit sa militeze impotriva consumului de droguri, într-o vreme când consumul de etnobotanice si magazinele ,,de vise’’ erau in plina dezvoltare ca retea.

„In cei 7 ani de activitate am implememtat proiecte de preventie si combatere atat in Judetul Constanta dar si la nivel national prin proiecte ce au diferite teme de activitate dar si abordare,atingand in cei 7 ani de activitate peste 30000 de beneficiari”, a spus George Drăgan.

Printre acestea se numără: amintim:

In domeniul cultural: Concert dedicat parintilor, unde am lansat brosura Dialogul Varstelor(brosura speciala pentru parinti) in parteneriat cu Adrian Daminescu ( memebru de onoare al asociatiei)

  • In cluburi – program de stand up comedy cu Radu Pietreanu si Doru Octavian Dumitru (membrii de onoare ai asociatiei)
  • In scoli – programe de preventie in toate liceele din Jud. Constanta ( peste 1500 de beneficiari)
  • Lansarea primului ziar informativ si educativ la nivel national ,, Ziarul Vicii’’ ( Marian Dragulescu membru onorific)
  • Programe sportive: Sportul bate drogul, Gale OSS FIGHTERS, cupa de tras cu arma la poligon Zip Escort, Gasca Micilor Biciclisti, Cross-ul orasului Ovidiu, campionat de oina in parteneriat cu Federatia Romana de Oina
  • Sanatate –programe de consiliere psihologica gratuita pentru dependenti dar si pentru familiile acestora
  • Arta – concursuri de fotografie si picture pe tema ,,antidrog’’
  • Parteneriat cu penitenciarul Poarta Alba – program dedicate detinutilor cu varsta intre 18-15 ani
  • Comunicate si amendamente catre Agentia Nationala Antidrog cu privire la: pericolul tigarilor electronice
  • Proiect pilot in cadrul scolilor de soferi cu privire la riscul consumului de alcool si droguri la volan.

George Drăgan mulțumește partenerilor: Inspectoratul Judetean de Politie al Judetului Constanta, Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, Universitatea Ovidius Constanta, Penitenciarul Poarta Alba, Consiliul Judetean al Elevilor Constanta, tuturor institutiilor de presa din Constanta , Federatia Romana de Oina

Alte proiecte desfasurate:

1. ESTI RESPONSABIL 
2. DROGUL LA VOLAN
3. VREAU SA NU INCERC 
4. SUNT VIP DOAR IN LUMEA MEA 
5. UN DROG = UN PRIETEN MAI PUTIN


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ne-au cumpărat străinii terenurile agricole? Realitate vs fake news

mie iun. 12 , 2019
Ne-au cumpărat străinii terenurile agricole? Este un subiect la modă, folosit de unii în scopuri propagandistice. Care este însă realitatea? Străinii, atât persoane fizice, cât și juridice, lucrează în România mult mai puțin teren agricol decât au susținut lideri ai fermierilor și unii politicieni, teza cumpărării masive a pământului românesc […]

V-ar putea interesa și: