O asociație din București anunță închiderea traficului în Mamaia, timp de două zile

Organizatorii TriChallenge, o competiție de triatlon din Sud-Estul Europei, anunță că, pe durata de desfășurare a concursului, vor avea loc restricții de trafic, în stațiunea Mamaia.

Astfel, în perioada 15-16 septembrie, traficul va fi restricționat pe Bulevardul Mamaia și străzile adiacente sâmbătă, 15 septembrie, între orele 09:00 și 15:00, precum și duminică, 16 septembrie, între orele 08:00 și 16:00. Zona restricționată pornește din sud, în zona Aqua Magic, până în nord, în zona „Butoaie”.

TriChallenge este un eveniment organizat de Smartatletic și finanțat de Primăria Constanța. Smartaltetic este o o asociație sportivă cu sediul în București, pe strada Maria Hagi Moscu. La același sediu funcționează și o societate comercială, SC Smartatletic SRL. Aceasta a înregistrat o cifră de afaceri de 349.524 lei, o pierdere de 137.200  de lei și a avut numai doi angajați. Obiectul principal de activitate al firmei în reprezeintă „activitățile agențiilor de publicitate”.

Evenimentul TriChallenge este finanțat din banii noștri, de Primăria Constanța, cu 535.000 lei.

De remarcat faptul că Primăria Constanța a lăsat pe seama organizatorilor să anunțe restricțiile de trafic.

TriChallenge reprezintă trei zile de festival multisportiv, care include, de acum, și proba de Aquatlon, precum și proba H3RO, pe distanța de half-triathlon.

Organizatorii mizează pe o prezență a peste 2.000 de participanți, la Mamaia. De asemenea, 20 de țări din întreaga lume vor fi reprezentate de sportivii prezenți la startul celor trei zile de competiții.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

CET lasă TOATĂ Constanța fără apă caldă timp de trei zile

Fri Sep 7 , 2018
Electrocentrale Constanța S.A. lasă TOATĂ Constanța fără apă caldă timp de trei zile. Instituția a anunțat va efectua revizia anuală a instalației de producere și transport a energiei termice, în vederea executării lucrărilor necesare pentru pregătirea sezonului rece. Electrocentrale Constanța S.A. va sista furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte […]
CET palas electrocentrale sa constanța