Asociațiile cu datorii rămân fără apă

RAJA SIGLA RESIZE (2)

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la sistemul de alimentare cu apă potabilă. În urma primirii avizelor de debranșare, majoritatea datornicilor, în doar câteva zile, îşi achită cea mai mare parte a restanţelor. În aceste condiţii, săptămânal sunt avizaţi sute de abonaţi cu restanţe, indiferent de statutul juridic al acestora. Datornicii pot rămâne fără apă potabilă dacă în termen de cinci zile de la avizare nu şi-au achitat restanţele. Pentru a evita debranșarea, proprietarii de apartamente din cadrul asociațiilor avizate pot încheia convențiile de facturare individuală.

Pentru perioada  25 – 26 noiembrie 2015, 41 de asociaţii de proprietari din Năvodari și Mihail Kogălniceanu au fost avizate pentru debranşare din cauza datoriilor de aproape 200.000 lei către S.C. RAJA S.A.

raja 20-page0001

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Percheziții la traficanți de cannabis

Fri Nov 20 , 2015
  Astăzi, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa şi al jandarmilor, au efectuat 4 percheziţii domiciliare în municipiile Constanţa şi Medgidia, la persoane bănuite de trafic  de droguri de risc. În […]