„Astăzi curățăm o zonă, mâine este plină de deșeuri”. Polaris continuă campania „Curățăm Constanța Noastră”

polarisIn perioada 05 – 08 octombrie, angajatii Polaris M Holding au continuat campania de curatenie generala si de responsabilizare civica Curățăm Constanța Noastră.

Zonele in care angajatii Polaris au intervenit au fost: str. Industriala, str. Iederei, Poarta 6, str. Industriala, Bd. 1 Mai, zona Dacia, Bd. Ferdinand, str. Onesti, str. Grozesti, str. Tabla Butii, str. Soveja, str. Trandafirului, str. Luntrasului, str. Ion Casian, Bd. Mamaia, str. BP Hasdeu, Bd. Lapusneanu, Bd. I.C. Bratianu, str Dezrobirii, str. Olteniei colt cu strada Grivitei, Aleea Berzei, str. G. Enescu, str. Izvor colt cu strada Razoare, Str. Razoare colt cu strada Steagului, str. Crisului, str. Muntii Tatra, str. Decebal, str M. Eminescu,Bd Aurel Vlaicu, str. Ion Ratiu, str. Dispensarului, str. Ion Borcea,, str Fagetului, str. Dobrila Eugeniu,, str Rascoalei 1907, Str Stefan cel Mare, Bd Tomis, str. Fulgerului, str. Mircea cel Batran, str. Trandafirului, Str. N. Iorga, str. C-tin Bratescu, str Eliberarii, str D. Marinescu, str. Ion Nenintescu, str. Poporului, Zona Primo.

„De multe ori ni se reclama ca nu se vad pe strazile Constantei rezultatele campaniei Curățăm Constanța Noastră, insa acest lucru nu mai este din vina Polarisului. Ne intrebam si noi cum sa se vada curatenia intr-o zona pe care am igienizat-o astazi, daca maine, aceeasi zona, este plina de deseuri. Nu intelegem de ce le este atat de greu unora sa-si arunce sacul de gunoi la ghena, in loc sa-l lase langa cosul stradal sau langa trunchiul unui copac. Nu intelegem de ce se dau foc containerelor pentru colectarea separata a deseurilor. Din pacate, tot anumiti “cetateni” reusesc sa transforme strazile in adevarate surse de mizerie, infectie si de degradarea a peisajului urban”, au declarat reprezentanții Polaris.

Tot in aceste zile, angajatii Polaris s-au ocupat cu ridicare deseurilor vegetale, au curatat gurile de scurgere stradala, au colectat saci cu deseuri provenite din constructii, abandonati pe strada sau langa stalpii de iluminat.

Daca vrei si tu sa participi la mentinerea curateniei in zona in care locuiesti, inscrie-te pe www.curatamconstantanoastra.ro / click Vreau sa particip!


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a semnat astăzi Acordul de asistență tehnică cu Banca Mondială și Preacordul de finanțare cu BERD

lun oct. 9 , 2017
Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a semnat astăzi Acordul de asistență tehnică cu Banca Mondială și Preacordul de finanțare cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare. Primul document, încheiat în premieră europeană cu o unitate administrativ-teritorială, are ca obiect principal dezvoltarea urbană durabilă și competitivă a municipiului Constanța. Acordul prevede […]
Primaria Constanta banca mondiala

V-ar putea interesa și: