ASTĂZI, INTRARE LIBERĂ LA COMPLEXUL MUZEAL DE ȘTIINȚE ALE NATURII

delfinariu

Astăzi puteți vizita gratuit Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, cu ocazia Zilei Dobrogei.

Conducerea institutiei a decis să suplimenteze reprezentaţiile cu delfini, reprezentaţii care vor începe la orele 10:00, 12:00, 14:00, 16:00. În cadrul acestor reprezentaţii se va prezenta delfinul în Heraldica Dobrogei, precum şi istoria cetaceelor şi pinipedelor marine în Sarmatian, material pregătit de profesorul Dan Grigorescu, membru al Academiei Române.

La Planetariu au loc reprezentanții la orele 09:00, 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00 . Acestea se vor desfășura în tandem (o reprezentanție cu proiectorul analogic, două reprezentații cu proiectorul digital).
Vor mai avea loc următoarele cursuri:
– “Cunoașterea speciilor de pești din Marea Neagra și Indo-Pacific”- sectia Acvariu
– “Povești rupestre din fauna Dobrogei”- secția Microrezervație
– “Stelele din Dobrogea sub cupola Planetariului” – secția Planetariu
De asemenea, în cadrul pavilionul de echitație „Arena Eqvestria” se oferă posibilitatea de a efectua echitație de agrement cu cai și ponei.
Caseriile sunt deschise începând cu ora 09.00, iar vizitatorii vor primi bonuri de ordine pentru a se evita aglomeraţia.

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de Facebook.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website. Comentariile la articole sunt moderate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Cum a ajuns banala Vitamina C medicament de lux

sâm nov. 14 , 2015
Vitamina C este una dintre cele mai cunoscute vitamine și, probabil, se prescrie în doze impresionante. Are un rol deosebit de important în apărarea organismului de acţiunea radicalilor liberi şi împotriva stresului oxidativ, principala cauză a îmbătrânirii fiziologice. Un medic mi-a prescris zilele trecute o rețetă. Pe ea erau trecute […]