Astăzi, politicienii ar trebui să-și ceară scuze constănțenilor

cristian-hagi-editorial

Astăzi, politicienii din Constanța ar trebui să-și ceară scuze locuitorilor din județ. Toți, indiferent de partid. Și cei de azi, și cei de ieri.

Astăzi, Guvernul României a aprobat un memorandum pentru contractarea unui împrumut de 305 milioane euro în vederea realizării Spitalului Regional de Urgență Cluj.

Constanța nu este pe lista spitalelor regionale.

Nu a fost pusă pe această listă nici de PSD, nici de PNL, USR, PMP, AUR sau ce alte partide mai știți. Mulți dintre ei au promis, dar n-au făcut nimic și au ajuns să dea vina ba unii pe alții, ba pe soartă, ba pe te mai miri cere.

Scuzele nu vindecă.

Apropo, primarul din Cluj a anunțat că și alte proiecte importante de investiții ale Clujului urmează să aibă susținere financiară guvernamentală din fonduri europene sau naționale: Metroul, trenul metropolitan, Centura metropolitană, Conectarea Clujului la autostradă, Pasajul Tăietura Turcului, Spitalul monobloc, Centrul de Excelență în Neurochirurgie, Renovarea clădirii Operei/Teatrului Național.

Constanța a primit 10 milioane de lei pentru a subvenționa gigacaloria. De fapt, o parte din subvenție, pentru că necesarul este de 146 milioane lei.

Zen Residence3 thoughts on “Astăzi, politicienii ar trebui să-și ceară scuze constănțenilor

  1. Astăzi am convingetea că primarele a inebunit. După ce toata vara faleza de promenada din cartierul Faleză Nord, între Cartierul Consilierilir si str Grozești, a fost napadit de buruieni, iata ca azi se lucreaza in draci la tuns vegetatia si toaletat arbuștii. Nu zic ca nu e bine, dar toata vara de ce nu?

  2. NU sant in stare domnule Cristian Hagi . Au venit la putere pentru interese propii nu pentu interesele constantenilor . Desi criza si sccumpirile se marescc zilnic , dubleaza taxa de parcare desi nu au creiat locuri noi si introduc noi taxe dupa ce au anulat cresterea pensiilor . Vinovati sunt cei ce i-au votat si cei care nu s-au dus la vot . Merita aceste consecinte cei vinovati , este ceea ce si-au dorit , sau nu le-a pasat ca li se vor intampla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Tramvaiele lui Emil Boc și moștenirea lui Radu Mazăre

Thu Oct 14 , 2021
Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat, azi, că 24 de tramvaie ASTRA au ajuns la Cluj-Napoca. 20 sunt deja în circulație. „Cele 24 tramvaie ASTRA Imperio – fabricate în România – au ajuns la Cluj-Napoca. 20 de tramvaie sunt puse deja în circulație în orașul nostru, urmând ca celelalte […]
tramvaie emil boc radu mazare