„Ăştia nu-s sănătoşi la cap!”. Un șofer trăgea cu microbuzul șase copii pe sănii

Un microbuz înmatriculat în Hunedoara trage şase sănii pe care se află copii şi adolescenţi. Imaginile, care au fost publicate de o doamnă pe internet, au scandalizat oamenii.

Microbuzul merge destul de încet, pe un drum puţin circulat, plin de zăpadă, dar şi de numeroase denivelări. „Ăştia nu-s sănătoşi la cap”, afirmă o femeie din maşina din care a fost realizată filmarea.

„Am trăit s-o văd şi pe asta. Cică trimiţi copilul în tabără …Chiar au înnebunit cu toţii????”, a scris, pe Facebook, un bărbat care a postat un clip video cu un microbuz care trage şase sănii pe care sunt copii şi adolescenţi.  

Nu se precizează unde a fost realizată filmarea, însă microbuzul este înmatriculat în Hunedoara.  

Înregistrarea este făcută dintr-o maşină care se apropie pe acelaşi drum de microbuz şi-l depăşeşte.  

„Doamne, dar câţi îs! Ăştia nu-s sănătoşi la cap! Măi, nu-i bine, nu-i bine, nu mai faceţi asta!”, se aude o femeie din maşina din care a fost realizată filmarea.  

Clipul video a strâns deja numeroase comentarii. În timp ce unii critică acţiunea, catalogând-o periculoasă, alţii nu înţeleg care este problema, fiind vorba despre o distracţie nevinovată de iarnă.  

„La prima curbă, oricât de domoală este, ultimii vor ajunge prin copaci sau pe contrasens. Ca să nu spun de denivelările de pe drum care îi pot arunca pe copii de pe sanie. Inconştienţi!”, comentează un bărbat.  

„Cea mai tare distracţie din copilărie, când ne trăgea tata cu maşina câte 10 sănii odată” a comentat altă persoană.  

„Inconştienţi cum puteau ei să gonească aşa de tare cu 10 – 15 km/h. Legal, nu ai voie pe drumurile publice, dar să zici că “ieşeau în decor la prima curbă” e de noaptea minţii”, este un alt comentariu la postare 

Recent, la Negreşti-Oaş, a avut loc un grav accident, după ce mai multe persoane care se aflau pe un colac de tubing şi erau tractate de o maşină s-au lovit de un copac. Un bărbat de 35 de ani a murit la locul accidentului, iar o tânără de 21 de ani ulterior la spital.  

COMPLETARE

În urma apariției în spațiul public a acestor imagini, polițiștii au identificat conducătorul autovehiculului. Acesta va fi sancționat contravențional, pentru nerespectarea regulilor privind remorcarea, cu amendă cuprinsă între 870 și 1.160 de lei.

„Poate o să spuneți că sunt doar niște copii care se bucură de zăpadă… însă noi vă spunem că unele jocuri de acest fel au avut un final tragic. Drumurile publice NU SUNT LOCURI DE JOACĂ! NU mai riscați viața copiilor! Frecventați doar locurile special amenajate pentru sporturile de iarnă și supravegheați-i în permanență!”, au transmis reprezentanții MAI.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Creștere de numai 2% a cazurilor de Covid în municipiul Constanța

Sun Feb 6 , 2022
Incidența cazurilor de Covid în municipiul Constanța a ajuns, azi, la 31,41 de cazuri la mia de locuitori. Este o cifră mare, dar veste bună este că, față de ieri s-a înregistrat o creștere de numai 2,17%, una din cele mai scăzute de la începutul valului 5. Într-un singur oraș […]