Atacul terorist din Bataclan, Paris, filmat de un jurnalist

le monde

Daniel Psenny, un jurnalist de la publicația Le Monde, a reușit să filmeze câteva imagini chiar din timpul atacului terorist care a avut loc, ieri, în sala Bataclan din Paris, unde avea loc un concert rock.

Acesta a surprins ostaticii care ieșeau înspăimântați din clădire, răniți, dar și mai multe cadavre înșirate pe trotuar.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 50.000 de puieți se plantează în Peștera. Moment de reculegere pentru victimele din Colectiv

sâm nov. 14 , 2015
Astăzi, comuna Peştera este gazdă, în judeţul Constanţa, pentru cea mai amplă acțiune de împădurire din România, organizată de echipa „Plantăm fapte bune în România”. Sub sloganul „Plantăm! Îngrijim! Împădurim!”, cei peste 700 de voluntari, militari ai armatei SUA, care îşi desfăşoară activitatea la baza Mihail Kogălniceanu, studenţi străini de […]

V-ar putea interesa și: