Atenție de la cine cumpărați online. Trei persoane care dădeau țepe, reținute de polițiști

La data de 17 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Constanța au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Pitești, județul Argeș, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de fraudă informatică în formă continuată și fals informatic în formă continuată.

„În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că 3 persoane (2 femei și un bărbat), cu vârste cuprinse între 28 și 41 de ani, ar fi vândut fictiv bunuri, pe un site on-line, creând un prejudiciu persoanelor vătămate induse în eroare prin faptul că au fost determinate, în acest mod, să plătească avansul unor bunuri aparținând unei societăți comerciale.”, au precizat polițiștii constănțeni, printr-un comunicat de presă.

Persoanele în cauză au fost reținute pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În cursul zilei de ieri, cei 3 au fost prezentați instanței de judecată, care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Incidența în municipiul Constanța a coborât la un nou minim

Wed May 19 , 2021
Incidența cazurilor de coronavirus în municipiul Constanța a coborât la un nou minim: 0,59 de cazuri la mia de locuitori, ceea ce înseamnă 185 de cazuri active în ultimele 14 zile. Mangalia se menține în continuare peste pragul de 1 caz la mia de locuitori. În Medgidia mai sunt numai […]
coronavirus (3)