Atenție, la Kaufland se blochează roțile

Mașină cu roata blocată într-un magazin Kaufland din Constanța (foto: Facebook)

Atenție, șoferi! Reprezentanții magazinului Kaufland blochează roțile autoturismelor oprite neregulamentar.

A pățit-o și șoferul unui Matiz, care nu și-a lăsat mașina pe unul dintre locurile special amenajate, ci a oprit aproape de intrarea în magazin, blocând o bandă de mers.

S-a ales cu o caracatiță, ceea ce presupune și plata unei sume pentru deblocare. 100 de lei, conform declarației unei persoane care a pățit-o.

Măsura este aplicată de agenții de pază ai magazinului.

Kaufland este unul dintre magazinele unde se parchează în cel mai haotic mod. Deși există, de obicei, suficiente locuri libere, mulți șoferi aleg să blocheze o bandă de mers.

Măsura blocării roților este salutată de majoritatea constănțenilor, care parchează regulamentar.

5 comments

 • masura salutata de cine..sunteti niste retardati cu articole de genul..masina reprezinta un bun personal( retinerea intra sub incidenta legii) mai ales ca in prezent nici politia nu mai are dreptul sa foloseasca caracatite.

  • Constanta 100%

   Pai sa blocam cu totul drumurile de acces din parcări, zic. Ce naiba, și străzile, că și ele sunt bunul nostru, doar n-au plătit extratereștrii pentru ele.

 • Pana sa puna caracatitie mai bine sa asigure parcarea de hoti si cu un sistem de supraveghere performant, mi-am gasit masina lovita si nu se vede pe camere, de ce le mai au?
  Urmatorul cu caracatita o sa fiu eu, le blochez intrarea in magazin pana imi despagubesc dauna.

 • Ghigeanu marian

  În primul rând cei care blochează roțile nu sunt angajați ai magazinului. Cică au un contract de colaborare. Domnu director al magazinului din constanța din zona icil am si eu o intrebare ptr dumneavoastra……Noi clienti suntem vinovati ca dumneavoastra nu sunteti in masura sa asigurați locuri de parcare ptr noi clienti fideli sau i fideli ai magazinului ?multumesc anticipat si chiar va rog sa nu va obosiți sa imi dati vreun răspuns. Ptr mine …tot neamul si ce mai pot din prieteni vecini etc sai conving ….Nu vor mai fi clienti ai magazinului.

  • Constanta 100%

   Am si eu o nelămurire: daca intr-adevăr nu exista niciun loc liber in toata parcarea, nici la margine, nu e mai bine sa mergeti la alt magazin, decat sa parcați in drum?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.