Atenție la pachetele cu DROGURI de pe plajă, spune Poliția! Vă pot pune VIAȚA ÎN PERICOL

Droguri găsite pe o plajă din Constanța

UPDATE La operațiunile de căutare a drogurilor participă peste 300 de polițiști, polițiști de frontieră și jandarmi, cu 60 de autovehicule, 14 ambarcațiuni și două elicoptere.

Polițiștii constănțeni au transmis, sâmbătă, o atenționare în premieră.

„Avertizăm cetățenii din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunțe cel mai apropiat polițist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete. Acestea pot conține droguri cu o concentrație foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viața!”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În momentul de față, pe litoralul Mării Negre, este în derulare o amplă operațiune, într-un dosar de trafic de droguri, derulată de polițiști, polițiști de frontieră și jandarmi, sub coordonarea DIICOT.

Există informații că astfel de pachete ar pluti în derivă.

Un elicopter al poliției verifică țărmul mării.

Reamintim că circa o tonă de cocaină a fost găsită pe o plajă din Dobrogea în urmă cu câteva săptămâni. Detalii mai jos.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO Ce spune Poliția Română despre drogurile de pe plaja din Constanța

sâm apr. 6 , 2019
Poliția Română a început o acțiune fără precedent pentru a culege de pe plajă pachete de droguri. La operațiunile de căutare a drogurilor participă peste 300 de polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi și scafandri, cu 60 de autovehicule, 14 ambarcațiuni și două elicoptere. Comisarul Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al […]

V-ar putea interesa și: