Atenție! Mai multe controale pentru a vedea cum se respectă măsurile de prevenire a coronavirusului

Pe fondul numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu suportul Jandarmeriei și Poliției Locale, Direcției de Sănătate Publică, Agenției Naționale Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța au anunțat, azi, că intensifică activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020.

„Vă recomandăm să păstrați distanțarea fizică, să purtați mască de protecție, să respectați modul de organizare a evenimentelor și să nu vă expuneți la riscuri.
Suntem și vom fi prezenți în toate zonele județului Constanța.
Purtați masca de protecție în mijloacele de transport, magazine și în celelalte spații aglomerate.
Nu dorim să aplicăm sancțiuni, dar nu vom tolera nerespectarea legii.
Scopul nostru este ca toți cetățenii sa conștientizeze faptul că sănătatea și viata persoanelor sunt cele mai importante.
Suntem la datorie și aplicăm legea în litera și spiritul ei!”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

FC Farul a pierdut acasă cu Metaloglobus

Sat Oct 3 , 2020
Farul Constanța a pierdut pe propriul teren cu Metaloglobus, în cadrul etapei cu numărul VI din Liga 2 la fotbal, care s-a disputat sâmbătă.Liga 2, etapa VI, s-au disputat până acum sâmbătă: Dunărea Călăraşi – Aerostar 3-2Csikszereda Miercurea Ciuc – ACS ASU Politehnica Timişoara 2-0Farul Constanţa – FC Metaloglobus Bucureşti […]