Atenție, pe net circulă o știre falsă privind întreruperea furnizării apei în Constanța!

Ca urmare a faptului că pe rețelele de socializare circulă un anunț ce face referire la sistarea furnizării apei potabile de mâine 03 noiembrie 2021, ora 22.00, până joi – 04 noiembrie 2021, ora 12.00, RAJA anunță consumatorii că aceasta este o informație falsă.

„Orice comunicat legat de activitatea societății noastre, inclusiv cele referitoare la disfuncționalitățile în furnizarea apei, sunt postate pe pagina oficială de facebook RAJA SA, pe site-ul societății www.rajac.ro și sunt transmise către toate instituțiile de presă, care publică informațiile în timp util. Compania noastră anunță lucrările programate cu cel puțin 72 de ore înainte, prin toate mijloacele de comunicare posibile.”, a anunțat RAJA.

Constanța 100% vă oferă în timpul util toate informațiile oficiale ale companiei.

Nu vă lăsați păcăliți de știri false.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

„George Simion trăiește cu sub 2000 de RON pe lună dacă am fi proști să îl credem”

Wed Nov 3 , 2021
Valeriu Nicolae, activist, jurnalist, scriitor, cetățeanul european al anului 2013, a făcut o scurtă trecere în revistă a averii lui George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor. A arătat că acesta trăiește cu circa 2.000 de lei pe lună, dacă ar fi să credem ce a trecut în declarații, dar […]
George