Atenție, șoferi. Trafic îngreunat pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, timp de trei săptămâni

rajaPentru executarea unor lucrări de înlocuire a unui tronson din conducta magistrală de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, din municipiul Constanța, de pe b-dul Aurel Vlaicu – zona hotelului Oxford, reprezentanții SC RAJA SA au anunțat că se blochează traficul rutier pe prima bandă a bulevardului, pe sensul de mers din stațiunea Mamaia către Palas.

Având în vedere complexitatea lucrărilor, dar și lungimea tronsonului ce va fi schimbat, 120 metri, lucrările se vor desfășura pe o perioadă de aproximativ 3 săptămâni.  

Astfel, în perioada 07 – 30 iunie 2017, traficul rutier de pe bulevardul Aurel Vlaicu va fi blocat pe prima bandă, intre statia Peco si restaurantul Portofino. Zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, în conformitate cu prevederile avizului eliberat de Biroul Poliției Rutiere din cadrul Poliției Municipiului Constanța.

Având în vedere îngreunarea circulaţiei pe bulevard, reparaţiile se vor efectua în regim de urgenţă.

„Ne cerem scuze faţă de participanţii la trafic din zona respectivă, dar aceştia trebuie să înţeleagă că echipele de intervenție care execută lucrarea vor face tot ce este necesar pentru limitarea acestor efecte nedorite. Menţionăm că furnizarea de apa potabilă nu va fi afectată, tronsonul nou urmând să fie montat paralel cu cel vechi.”, au precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Robert Turcescu, deputat: „Spitalul Județean Constanța este într-o stare deplorabilă”

Wed Jun 7 , 2017
Astăzi, 07.06.2017, în plenul Camerei Deputaților, deputatul PMP Constanța, Robert-Nicolae Turcescu, a pus iarăși în discuție problema Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic de Urgenţă ”Sf. Apostol Andrei” Constanţa, al cărei buget aprobat în 2017 pentru Titlul II – cheltuieli materiale – este de 6.491 mii lei, ceea ce […]
robert turcescu