Atenție unde parcați! Din 15 noiembrie se ridică, din nou, mașini

Peste câteva zile, șoferii constănțeni care parchează ilegal se pot trezi că nu mai găsesc mașina acolo unde au lăsat-o.

Consilierii locali municipali au aprobat în ședința ordinară de miercuri, 31 octombrie, proiectul de hotărâre privind activitatea de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staționate neregulamentar pe partea carosabilă de pe raza municipiului Constanța.

„Veți vedea mașina de ridicat în acțiune. Poliția locală răspunde prompt. Acolo unde ușor, ușor, să se instaleze un târg de mașini second hand, anunțați-ne, că venim. Le ducem într-un alt local special amenajat, dar cu bani. Pentru cei care blochează stațiile de transport în comun vom lua măsuri foarte drastice”, a declarat primarul Decebal Făgădău.

Acesta a precizat că măsura va fi luată începând cu data de 15 noiembrie 2018.

„Până pe 15 noiembrie e suficient pentru a le aduce la cunoștință că e mașina care ridică autoturismele, le ridicăm indiferent de proprietar, de marcă, de valoarea autoturismului”, a spus edilul.

Pentru cei prinși pe picior greșit, cheltuielile nu vor fi mici. Va trebui să plătească cheltuielile de ridicare, în valoare de 450 de lei, transportul, adică 120 de lei și depozitarea, 60 de lei pe zi. În total, 630 de lei. La toate acestea se adaugă și drumul până la locul unde va fi depozitat autoturismul.

Zen Residence
energia residence2 thoughts on “Atenție unde parcați! Din 15 noiembrie se ridică, din nou, mașini

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Unii medici din Spitalul Județean Constanța câștigă aproape 40.000 de lei pe lună, brut

Thu Nov 1 , 2018
Salariile medicilor din sistemul sanitar de stat au crescut, în ultima vreme, și este foarte bine că s-a întâmplat așa. Este una dintre modalitățile prin care se poate opri exodul acestora peste hotare. Acum, aceștia din România au ajuns să aibă salarii bune, mult peste media națională. Potrivit datelor oficiale […]
spitalul judetean constanta