Ateș Casimceali va fi noul consilier municipal al Constanței

Ateș Casimceali

Ateș Casimceali va fi noul consilier municipal al Constanței, după retragerea din funcție a lui Stere Hira, care a renunțat la funcție pentru a eficientiza activitatea RAEDPP.

Ateș Casimceali reprezintă etnia tătară. A candidat din partea alianței Partidului Național Liberal și Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România, după ce cele două părți au semnat un protocol.

A fost cel mai tânăr vicepreședinte al UDTTMR, este medic stomatolog, antrenor de tenis și a fondat un ONG.

Președintele UDTTMR, Gelil Eserghep, spunea, înainte de alegeri, că PNL este unicul partid politic care au întins o mână „în aceşti ani dificili pentru tătarii din România”.

„PNL ne-a tratat cu respectul cuvenit şi suntem de acord cu proiectul lor pentru judeţul Constanţa. Este prima oară, în ultimii 20 de ani, când uniunea va avea un consilier judeţean, pe Geafar Dince, iar la CLM, reprezentantul Uniunii va fi Casimceali Ateş. În baza protocolului semnat azi, UDTTMR va primi 30 de locuri de candidaţi pe listele PNL în consiliile locale din judeţ, iar organizaţiile uniunii se vor implica în campania electorală pentru susţinerea şi alegerea candidaţilor liberali”, spunea Gelil Eserghep.

Sursă foto: Facebook

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.