Ați pierdut ceva la NEVERSEA? Poliția vă ajută

O parte din obiectele pierdute pe plaja NEVERSEA și găsite de polițiști (foto: IPJ Constanța)

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța vin în întâmpinarea celor care și-au pierdut bunurile în zona plajei, cu ocazia festivalului NEVERSEA.

„Pe parcursul celor patru zile de festival, polițiștii au recuperat documente de identitate, carduri bancare, telefoane mobile, chei, bunuri care se găsesc la sediul Secției 3 Poliție Constanța, de pe bulevardul Mamaia, nr. 106.”, a declarat Andreea Munteanu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Polițiștii au găsit 28 de carduri bancare, 27 de cărți de identitate, 4 permise de conducere și un certificat de înmatriculare. S-au mai găsit 24 de perechi de chei, obiecte vestimentare, un portofel, trei perechi de ochlari, două telefoane, două gablonzuri.

Informații suplimentare puteți afla la numărul de telefon 0241/502605. 

A treia ediție a NEVERSEA s-a desfășurat în perioada 4 – 7 iulie 2019. Traficul total în cele patru zile a fost de peste 240.000 de participanți. Detalii AICI.

neversea

Zilnic, în cele patru zile de festival, peste 500 de lucrători ai MAI (jandarmi, polițiști, pompieri si polițiști de frontieră), împreună cu cei ai structurilor partenere de ordine și siguranță publică, precum și de poliție locală au fost la datorie, pe perioada festivalului pentru ca cei prezenți să fie în siguranță. În această perioadă, jandarmii şi poliţiştii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 1300 lei. Sancţiunile aplicate au fost date în principal pentru consumul de alcool, nerespectarea măsurilor instituite de forțele de ordine, injurii, provocare şi participare la scandal. Detalii AICI.

Bugetul total al NEVERSEA 2019 a fost de 9 milioane de euro, adică circa 7% din bugetul municipiului Constanța. Detalii AICI.

Vă recomandăm și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aromânii din Albania au un nou centru de informare, la Korcea

mar iul. 9 , 2019
Aromânii din Albania au, începând din 9 iulie 2019, un nou centru de informare (CIR), la Korcea. Noul CIR a fost inaugurat în prezența ministrului Natalia-Elena Intotero și a secretarului de stat Victor Alexeev, alături de E.S. Mircea Perpelea, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al României în Republica Albania, reprezentanți ai […]
CIR Korcea Albania

V-ar putea interesa și: