ATV căutat de autoritățile din Norvegia, descoperit de poliţiştii de frontieră constănţeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un ATV marca Polaris căutat de către autoritățile din Norvegia, aflat în posesia unui cetăţean român.

În ziua de 14.10.2021 poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, fiind în continuarea cercetărilor în dosarul penal înregistrat în ziua de 12.10.2021, cu ocazia identificării unui autoturism Dacia Duster, căutat de autoritățile norvegiene, a fost descoperit şi un ATV marca Polaris, aflat în posesia aceleiași persoane.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că și acest autovehicul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introduse de autorităţile din Norvegia.

Autovehiculul, evaluat la aproximativ 90.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.