Au ajuns în arest după ce au tâlhărit un bărbat pe stradă

Arestul preventiv al IPJ Constanța. Fotografie din arhivă

Polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat doi bărbați, de 19, respectiv 25 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Astfel, în noaptea de 23 spre 24 noiembrie 2022, cei în cauză ar fi deposedat, prin violență, un bărbat, de un telefon mobil, două lanțuri de aur și suma de 400 de lei.

La data de 27 noiembrie a.c., bărbații în cauză au fost depistați, cu ajutorul polițiștilor Secțiilor 3 și 5, într-o sală de jocuri de noroc din municipiul Constanța, fiind conduși la audieri.

În urma administrării probatoriului în cauză, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Astăzi, polițiștii au propus procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța sesizarea instanței de judecată în vederea arestării preventive.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Programul evenimentelor de Ziua Națională în Constanța

lun nov. 28 , 2022
Constanța sărbătorește Ziua Națională a României. Festivitățile sunt organizate de Primăria Municipiului Constanța, împreună cu Instituția Prefectului și Comandamentul Flotei. Manifestările de 1 Decembrie se vor deschide cu ceremonia militară și religioasă care va avea loc la Monumentul „Victoriei” din Parcul Arheologic, începând cu ora 09:00.   De la ora […]

V-ar putea interesa și: