Au ajuns în închisoare pentru că au condus fără permis

Doi bărbați au ajuns în închisoare pentru că au condus fără permis. Aceștia fuseseră condamnați, dar se sustrăgeau executării pedepselor.

La data de 1 aprilie a.c., o patrulă mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Poliției municipiului Medgidia și un jandarm din cadrul IJJ Constanța, a depistat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Medgidia, pe numele căruia Judecătoria Târgoviște a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 10 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.

În aceeași, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Corbu au depistat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din localitatea Corbu, județul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere și punere în circulație a unui autoturism neînmatriculat.

Bărbații în cauză au fost escortați și încarcerați în Penitenciarul Poarta Albă.D

De asemenea, tot pe 1 aprilie, polițiștii din cadrul Secției 2 au depistat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Constanța, care a condus un autoturism cu autorizația de circulație provizorie expirată, pe strada Dispenasarului din municipiu.

În cauză a fost întocmit dosar penal.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

FOTO Poliția Locală Constanța a aplicat aproape 18.000 de amenzi în primele trei luni ale anului

Tue Apr 2 , 2019
Poliția Locală Constanța a aplicat aproape 18.000 de amenzi în primele trei luni ale anului, în valoare totală de peste 2,6 milioane lei. Astfel, în perioada 01.01.2019-31.03.2019, reprezentanții instituției au aplicat 17.905 (12.515 înregistrate în aceeași perioadă a anului 2018) amenzi contravenționale în valoare totală de 2.683.985 lei. De asemenea, […]
politia locala constanta

V-ar putea interesa și: