Au ars două case din Constanța VIDEO

Un incendiu a cuprins, marți, două case din municipiul Constanța, de pe strada Iederii.

La faţa locului au intervenit 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi un echipaj SAJ.

Au ars două case din Constanța Sursă foto: ISU Dobrogea
Sursă foto: ISU Dobrogea

Din primele informaţii au fost scoase din incendiu 2 victime, o femeie şi un bărbat, care sunt asistate la faţa locului.

Medicii de la Ambulanță spun că bărbatul, de 65 de ani, avea leziuni pe 25% din corp, iar femeia, de 60 de ani, a fost intoxicată cu gaze, dar a refuzat transportul la spital.

Declarații purtător de cuvânt ISU Dobrogea
Sursă foto: ISU Dobrogea
Sursă foto: ISU Dobrogea

Incendiul este localizat şi se lucrează pentru lichidare.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Guvernul pregătește închiderea firmelor care nu respectă regulile pentru combaterea pandemiei

mar apr. 13 , 2021
A devenit o obișnuință: poliția amendează unele restaurante la fiecare câteva zile. Guvernul vrea să înăsprească sancțiunile. Practic, vrea ca cei care greșesc repetat să fie închiși. Guvernul Româniai pregătește printr-un proiect de lege sancțiuni contravenționale complementare pentru operatorii economici care încalcă repetat Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea […]
restaurant-3597677_1280

V-ar putea interesa și: