Au dosare penale pentru că au cumpărat arme neletale din străinătate și nu le-au declarat

La data de 22 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționaliății de Mediu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au efectuat 3 percheziții domiciliare la locuințele a trei bărbați din municipiul Mangalia și orașul Negru Vodă.

Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.

Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în anul 2022, bărbații ar fi achiziționat armele din străinătate și nu le-ar fi declarat la intrarea în țară. 

Cu ocazia efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate trei arme neletale suspuse autorizării, respectiv o pușcă cu aer comprimat de calibrul 5,5 milimetri, 126 de proiectile, două pistoale cu aer comprimat de calibrul 4,5 milimetri, precum și muniție aferentă.

În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că cei trei bărbați nu sunt autorizați pentru deținerea, portul sau folosirea vreunei categorii de arme.

În cauză cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bilanțul anului 2023. Poliția spune că au murit mai puțini oameni pe șosele și că a vorbit cu elevii despre pericolul drogurilor

vin feb. 23 , 2024
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanța și-a prezentat, printr-un comunicat de presă, bilanțul pe anului 2023. A fost un an marcat de tragedie din 2 Mai, în care doi tineri și-au pierdut viața, și care putea fi evitată, potrivit șefilor Poliției Române. Un an în care conducerea interimară a IPJ a […]

V-ar putea interesa și: