Au fost introduse două noi sensuri unice în Constanța

De astăzi, 19 septembrie, au fost introduse două noi sensuri unice în cartierul Km 4-5 din Constanța.

Circulația rutieră a fost reorganizată pe străzile Progresului și Sergent Nicolae Grindeanu. Traficul rutier se desfășoară astfel:  

– pe strada Progresului, este permisă circulația dinspre strada Meșterul Manole către strada Sergent Nicolae Grindeanu;  

– pe strada Sergent Nicolae Grindeanu, se circulă dinspre strada Progresului către strada Meșterul Manole.  

Instituirea regimului de sens unic pe aceste străzi a fost necesară atât pentru decongestionarea traficului rutier, cât și pentru eliberarea trotuarelor de autovehiculele parcate neregulamentar. Conducătorii vor putea staționa și parca pe carosabil.  

Proiectul de resistematizare a traficului a fost realizat în urma vizitelor din teren și discuțiilor cu cetățenii, consultării cu reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța și cu experți în sistematizare rutieră, fiind analizat și avizat favorabil în cadrul Comisiei de Circulație.  

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

O mare parte a municipiului Constanța și 5 localități din județ vor rămâne fără apă în perioada 20 – 22 septembrie 2022

Mon Sep 19 , 2022
În perioada 20 septembrie 2022, ora 22.00 – 22 septembrie 2022, ora 10.00, la nivelul Stației de Tratare și Pompare Palas din municipiul Constanța se vor executa lucrări de înlocuire a unor vane de legătură și de realizare a unui by-pass. Acestea sunt prevăzute în Contractul de lucrări CL32 – […]