Au fost introduse trei noi sensuri unice în zona centrală a Constanței pentru a crea locuri de parcare pe șosea

De astăzi, 27 octombrie, au fost introduse trei noi sensuri unice în zona centrală din municipiul Constanței.

Circulația rutieră a fost reorganizată pe străzile Walter Mărăcineanu, Mihai Eminescu și A.S. Pușkin. De astăzi, traficul rutier se desfășoară astfel:  

  • pe strada Walter Mărăcineanu, circulația autovehiculelor se realizează în sens unic, dinspre strada A.S. Pușkin spre strada Decebal;
  • pe strada Mihai Eminescu, se circulă dinspre strada Decebal spre strada Smârdan;
  • pe strada A.S. Pușkin, circulația autovehiculelor este permisă dinspre strada Mihai Eminescu spre strada Eroilor.

„Instituirea regimului de sens unic pe aceste străzi a fost necesară atât pentru decongestionarea traficului rutier, cât și pentru eliberarea trotuarelor de autovehiculele parcate neregulamentar. Conducătorii vor putea staționa și parca pe carosabil. Proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost realizat la cererea locuitorilor din zonă și în urma consultărilor cu aceștia, fiind avizat favorabil de Comisia de Circulație și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier.”, a transmis Primăria Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Grupa mijlocie „Raze marine” de la Grădinița nr. 6 Constanța a vizitat stația de sortare și reciclare a Polaris

vin oct. 27 , 2023
Pe 26 octombrie, stația de sortare și reciclare a Polaris a fost vizitată de preșcolarii de la Grădinița cu program prelungit nr. 6 Constanța, coordonați de educatoarele Lavinia Enescu și Larisa Mateescu. Vizita a făcut parte din cadrul Programului Național „Săptămâna Verde”. „După ce s-au echipat cu veste, copiii au […]

V-ar putea interesa și: