Au furat 47 de animale (ovine, bovine, caprine, porcine și cabaline)

Imagine cu rol ilustrativ

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au identificat 5 persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit faptul că persoanele în cauză ar fi sustras, în mod repetat, animale (ovine, bovine, caprine, porcine și cabaline), dar și cereale.

În cursul zilei de astăzi, 5 octombrie, polițiștii de la transporturi din Constanța au pus în aplicare 21 de mandate de percheziție domiciliară, în județul Constanța, într-un dosar care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite 47 de animale, precum și 2.700 de kilograme de porumb, susceptibile de a proveni din săvârșirea infracțiunilor.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și al Unității Teritoriale de Analiză a Informației Constanța.

La activități au participat polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, Secției 9 Rurală Topraisar din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, precum și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Vergil Chițac: „Continuăm cu asfaltarea străzilor în toate cartierele orașului. Vă rog să fiți înțelegători și să scuzați șantierele”

Wed Oct 5 , 2022
Primarul Constanței a fost în vizită de lucru în Tomis Plus, alături de directorul Confort Urban, Teo Hira. „Am finalizat asfaltarea pe strada Krakovia, din Tomis Plus. Suntem mulțumiți de cum se prezintă lucrarea și de modul în care au decurs operațiunile. Șoferii autovehiculelor de mare tonaj trebuie să aibă […]