VIDEO Au furat aproape trei tone de zahăr

zahăr
Imagine cu caracter demonstrativ

Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au surprins în flagrant delict 5 persoane care au furat zahăr din două vagoane aflate în Portul Constanța.Oamenii legii au recuperat circa 2,7 tone.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, în dimineața zilei de 13 mai a.c., cinci persoane ar fi aruncat mai mulți saci, încărcați cu zahăr brun, între zona de epurare Constanța și stația CF Palas, ulterior încercând să scoată, cu ajutorul unui tren aflat gol în tranzit prin port, cantitatea de zahăr sustrasă.

„În momentul în care polițiștii i-au somat să se oprească, bărbații în cauză au încercat să fugă, însă trei dintre aceștia au fost prinși în scurt timp. Bărbații, cu vârste cuprinse între 26 și 32 de ani, au fost identificați și conduși la sediul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța pentru cercetări.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Polițiștii au recuperat 59 de saci, conținând aproximativ 2.700 de kilograme de zahăr brun, prejudiciu estimat la 21.000 de lei, cantitatea fiind predată managerului zonal.

Trei persoane au fost reținute pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și introduse în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. În cursul zilei de astăzi, cei trei bărbați urmează să fie prezentați Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării celorlalte două persoane suspectate de săvârșirea infracțiunii de furt calificat care, la acest moment, se sustrag cercetărilor.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Se oprește apa în localitatea Ciobanu pentru lucrări de întreținere

Tue May 14 , 2019
Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervoarelor destinate înmagazinării apei potabile de la nivelul stației de pompare Hârșova, RAJA SA va sista furnizarea apei potabile, miercuri – 15 mai 2019, în intervalul orar 08,00 – 14,00. Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Ciobanu, din județul […]
raja apa avarie