Au furat biciclete pe care le-ar fi putut închiria gratuit

Ieri, 31.05.2021, în jurul orei 16.30, lucrători din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat, pe aleea Stadionului, doi tineri, în vârstă de 16 și 17 ani, care utilizau două biciclete ce aparțin flotei de bike sharing, pusă la dispoziție de Primăria Constanța, una dintre biciclete având sistemul de andocare rupt.

Cele două persoane au declarat că au găsit bicicletele abandonate în zona parcării auto situată pe aleea Umanității. S-a luat legătura cu societatea care administrează activitatea de bike sharing pentru verificarea situației celor două biciclete, iar în urma verificării a reieșit că una dintre acestea figurează ca fiind încă în utilizarea unei persoane de sex feminin, iar bicicleta cu sistemul de andocare rupt apare ca fiind sustrasă dintr-o stație de închiriere.

Cele doua biciclete au fost predate pe bază de proces verbal unui reprezentant al societății care administrează activitatea de bike sharing, iar  persoanele în cauză au fost conduse la sediul D.G.P.L. Constanța unde a fost întocmită documentația pentru predarea acestora către secția de poliție de pe raza căreia au fost sustrase bicicletele în cauză, în vederea continuării cercetărilor pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Bicicletele respective pot fi folosite gratuit. Întra-devăr, este nevoie de anumite condiții. Detalii AICI.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incidența în prima zi a verii

mar iun. 1 , 2021
Incidența este în scădere în municipiul Constanța, potrivit Prefecturii. Date complete, mai jos. LOCALITATE CAZURI LA 1000 DE LOCUITORI IN ULTIMELE 14 ZILE CAZURI CONFIRMATE IN ULTIMELE 14 ZILE MUNICIPIUL CONSTANŢA 0.26 80 MUNICIPIUL MANGALIA 0.3 12 MUNICIPIUL MEDGIDIA 0.18 8 ORAŞ CERNAVODĂ 0.59 11 ORAŞ EFORIE 0.18 2 ORAŞ […]
coronavirus (3)

V-ar putea interesa și: