Au furat sau nu localnicii bunuri după accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu? Ce spune Poliția

accident mortal răzvan ciobanu

O știre a făcut vâlvă în mass-media, în ultimele ore: localnicii au furat mai multe bunuri după accidentul în care și-a pierdut viața designer-ul Răzvan Ciobanu.

S-a anunțat că s-au furat inclusiv o biblie și părți din mașină, printre care becuri halogen?! (mașina nu era prevăzută cu becuri de tip halogen, autoturismele moderne au fie becuri tip xenon sau, mai nou, led-uri).

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au precizat cum stau lucrurile.

„Toate probleme și mijloacele de probă utile cauzei au fost ridicate de polițiști de la fața locului. Alte obiecte găsite la fața locului de către localnici au fost predate la postul de poliție Săcele.”, a precizat Andreea Munteanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Așadar, se subînțelege că unii dintre localnici au luat, într-adevăr, o parte din bunurile găsite pe câmp (mașina a parcurs aproape un kilometru până să se oprească), dar acestea au fost predate poliției. În ceea ce privește mijloacele de probă, deci inclusiv părți ale mașinii, suntem informați clar că acestea au fost ridicate de polițiști.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Tornadă în Călărași, imagini apocaliptice

Tue Apr 30 , 2019
O tornadă a lovit, marți seara, județul Călărași, iar imaginile din zonă sunt apocaliptice. Un autocar cu 40 de persoane a fost fiind aruncat de pe şosea, patru oameni fiind răniţi, iar zece case au rămas fără acoperişuri în localitatea Dragalina. Potrivit reprezentanţilor ISU Călăraşi, în cazul autocarului aruncat pe […]