Au început reducerile. Cât costă un apartament într-un ansamblu imobiliar din București

Dezvoltatorii imobiliari din București au început reducerile. Acestea pot fi consistente. De pildă, unul dintre ei oferă un discount de 9.000 de euro la un apartament de 79.000 de euro.

Este cazul EnVogue Residence – Iuliu Maniu, ansamblu rezidențial amplasat în apropierea stațiilor de metrou Păcii și Preciziei, care se află în proces de finalizare. Astfel, echipa de construcție lucrează în momentul de față la realizarea finisajelor de interior pentru corpul C, cele 165 de unități locative urmând a fi gata în decurs de o lună. Compania dezvoltatoare are în derulare, concomitent, și faza a doua de construcție a proiectului, reprezentată de corpul B, ce cuprinde 210 apartamente (cu una până la trei camere, alături de penthouse-uri).

„Pentru că am avut parte de o iarnă caldă, am putut continua să lucrăm susținut la ansamblul EnVogue Residence – Iuliu Maniu, astfel că acum ne apropiem de predarea celei dintâi faze de construcție. După realizarea recepției, ne vom concentra pe finalizarea celei de-a doua etape, adică a corpului B, al cărui termen de predare este estimat pentru finalul acestui an. În prezent, mai bine de jumătate din apartamentele aferente celor două faze de dezvoltare sunt (pre)contractate, cele mai căutate fiind unitățile de tip studio, respectiv cu două camere. Majoritatea clienților noștri de până acum au avut în vedere achiziții pentru uzul propriu, însă am discutat și cu investitori interesați de oportunitatea închirierii ulterioare a proprietăților.”, a declarat Radu Dumitrescu, Sales Manager EnVogue Residence

Amplasat în zona de vest a Capitalei, pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 586-590, EnVogue Residence – Iuliu Maniu reprezintă o investiție de circa 40 de milioane de euro, derulată de un dezvoltator autohton. Alcătuit din trei corpuri, fiecare a câte două tronsoane, ansamblul aduce pe piață apartamente noi destinate clasei medii – garsoniere, studiouri, apartamente cu două și trei camere, dar și penthouse-uri.

Locuințele din cadrul proiectului au suprafețe generoase, peste media practicată în mod obișnuit pe acest segment de piață: garsonierele au peste 42 de metri pătrați utili, unitățile cu 2 camere depășesc, de regulă, 60 de metri pătrați, iar cele cu trei camere, 92 de metri pătrați. De asemenea, dotările și finisajele se încadrează în categoria premium, tocmai pentru a furniza rezidenților acel plus de confort pe care și-l doresc în propriile case.

Potrivit site-ului oficial, în aceasta perioadă puteți achiziționat apartamente cu reduce. Astfel, un apartament 2 camere in Corpul C are un discount de 9.100 de euro la plata cash, ceea ce înseamnă 69.900 de euro, în loc de 79.000 euro. La plata prin credit, reducerea este de 7.300 de euro, adică se poate cumpăra cu 71.700 de euro în loc de 79.000.

„Încă din fazele incipiente de concepție, am pus un accent deosebit asupra calității vieții pe care urmează să o oferim viitorilor locatari ai ansamblului, fie ei proprietari sau chiriași. Acesta a fost motivul pentru care, dincolo de suprafețele generoase, materialele de calitate superioară și finisajele din categoria premium, am inclus în proiect și o facilitate foarte importantă pentru siguranța locatarilor, anume adăposturile antiatomice (câte unul pentru fiecare bloc). Pe aceeași linie se înscrie și faptul că la începutul acestui an am instalat prima serie de panouri fotovoltaice în cadrul proiectului, astfel că rezidenții noștri se vor putea bucura de confortul și beneficiile unei surse de energie regenerabilă.”, a spus Radu Dumitrescu, Sales Manager EnVogue Residence.

Cu un regim de înălțime de la 6 la 9 etaje, primele două corpuri din EnVogue Residence – Iuliu Maniu au o fundație de tip radier general, cu două subsoluri, structura fiind pe cadre de beton, iar compartimentările interioare, din cărămidă Porotherm. Apartamentele vor avea certificat de performanță energetică de clasa A, izolația exterioară fiind realizată dintr-o combinație de vată bazaltică și polistiren, ce oferă și un grad ridicat de protecție ignifugă. Terasele beneficiază de sistem de termoizolație și hidroizolație de la Sika. Viitorii locatari vor avea la dispoziție, strict în incinta complexului rezidențial, facilități precum spații verzi, zonă de promenadă, locuri de joacă pentru copii, spații comerciale, restaurant, sală de fitness, supermarket, stații de încărcare pentru mașini electrice etc.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Unde se întrerupe curentul electric în perioada 20 - 26 martie

joi mart. 16 , 2023
E-Distribuţie Dobrogea a anunțat că în următoarele zile se va întrerupe curentul electric în mai multe localități. Iată unde anume și când. Luni, 20 martie 2023 Municipiul Constanța, bloc nou – b-dul Alexandru Lăpușneanu nr. 187A si Cafeneaua „Marc’s Coffee to go” (parter bloc) – întrerupere totalã. 08:00 – 16:00 […]

V-ar putea interesa și: