Au intrat peste un bătrân în casă și l-au bătut bine, fără să fure nimic

Mai mulți constănțeni bănuiți de comiterea unor infracțiuni de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu au fost reținuți de polițiștii constănțeni

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu, polițiștii din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au depistat trei bărbați, din localitatea Băltăgești, județul Constanța, cu vârste cuprinse între 24 și 37 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

Astfel, la data de 6 decembrie a.c., persoanele în cauză au pătruns în locuința unui bărbat, de 77 de ani, din localitatea Crucea, pe care l-au lovit cu un obiect contondent, după care au fugit.

Cel mai probabil, cei trei au intrat în casă cu gândul să fure obiecte de valoare, dar au fost surprinși de gazdă. S-au speriat, l-au bătut și apoi au plecat.

Polițiștii constănțeni i-au reținut inițial pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 11 decembrie, Judecătoria Hârșova a emis pe numele acestora măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Începând cu data de 13 decembrie, Tribunalul Constanța a emis pe numele bărbaților în cauză mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introduși în arestul preventiv al I.P.J. Constanța.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.