Au intrat peste un bătrân în casă și l-au bătut bine, fără să fure nimic

Mai mulți constănțeni bănuiți de comiterea unor infracțiuni de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu au fost reținuți de polițiștii constănțeni

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu, polițiștii din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au depistat trei bărbați, din localitatea Băltăgești, județul Constanța, cu vârste cuprinse între 24 și 37 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

Astfel, la data de 6 decembrie a.c., persoanele în cauză au pătruns în locuința unui bărbat, de 77 de ani, din localitatea Crucea, pe care l-au lovit cu un obiect contondent, după care au fugit.

Cel mai probabil, cei trei au intrat în casă cu gândul să fure obiecte de valoare, dar au fost surprinși de gazdă. S-au speriat, l-au bătut și apoi au plecat.

Polițiștii constănțeni i-au reținut inițial pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 11 decembrie, Judecătoria Hârșova a emis pe numele acestora măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Începând cu data de 13 decembrie, Tribunalul Constanța a emis pe numele bărbaților în cauză mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introduși în arestul preventiv al I.P.J. Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie RAJA pe strada Nicolae Grindeanu din municipiul Constanța

vin dec. 14 , 2018
Pentru remedierea unei avarii survenită  la conducta de alimentare cu apă,cu diametrul de 200 mm, de pe strada Sgt. Nicolae Grindeanu,  din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 14 decembrie 2018, în intervalul orar 13,00 – 16,00.  Vorfi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat […]

V-ar putea interesa și: