Au lăsat mesaje obscene pe un utilaj al Confort Urban

confort urban
Utilajul pe care au apărut, peste noapte, mesaje obscene

Un utilat de asfaltare al Confort Urban, societatea comercială aflată în subordinea Primăriei Constanța, a fost mâzgălit cu mesaje obscene, în noaptea de miercuri spre joi.

Primăria Cosntanța a reacționat imediat și a spus că are „toleranță ZERO față de comportamentele antisociale”.

Polițiștii constănțeni sunt pe urmele unor indivizi care au vandalizat în timpul nopții un utilaj folosit pentru asfaltarea străzii Zefirului din cartierul Poarta 6. Incidentul a fost descoperit în această dimineață când echipele de muncitori de la S.C. Confort Urban s-au prezentat la serviciu pentru continuarea lucrărilor de reparații. Aceștia au găsit utilajul mâzgălit cu mesaje obscene. Conducerea societății a depus plângere penală în acest caz, iar acum polițiștii fac cercetări ca să îi prindă pe cei care au comis fapta.

„Comportamentele antisociale, vandalizarea și distrugerea NU VOR FI TOLERATE! Orice act de vandalism constituie infracțiune și este sancționat, conform legii, cu amenzi cuprinse între 1.000 și 1.500 de lei. Primăria Municipiului Constanța face apel către locuitorii orașului să sesizeze comportamentele antisociale la numărul de WhatsApp al poliției locale, 0799606142 sau pe aplicația Sesizări Constanța.”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Acest gen vine după ce, în ultimele zile, primarul Constanței a fost huiduit și apostrofat, în mai multe rânduri, de câțiva constănțeni.

Sursă foto: Primăria Constanța

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.