Au omorât copacul de la Miga

La intersecția bulevardului Tomis cu strada Ferdinand, vizavi de farmacia Miga, a fost, ani de zile, un copac. A rezistat până astăzi, când oamenii primăriei îl tăiau.

Un individ tăia cu drujba, dintr-o nacelă, ce mai rămăsese din trunchi.

Cu siguranță ați trecut prin zonă în ultimii ani și l-ați văzut. Am aruncat o privire pe Google Maps. Copacul era sănătos în anii trecuți.

În ultimele luni, mai mulți copaci au avut de suferit de pe urma firmelor care execută lucrări pentru Primăria Constanța.

Anul 2014
Anul 2011
Anul 2009

Societatea care realizează lucrări pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pentru Primăria Municipiului Constanța, a fost amendată cu 50.000 lei de Garda de Mediu.

„La verificările efectuate în data de 24 mai 2023, s-a constatat ca nu s-au respectat masurile stabilite la controlul anterior referitoare la prevenirea și protecția plantației realizata de-a lungul caii de comunicație, pe ambele sensuri de circulație.”, a declarat Steluța Popescu, șefa instituției.

Aproximativ 60% din numărul arborilor de pe aliniamentul stradal din zona cuprinsa intre Casa de Cultură și Trocadero prezintă urme de vătămare a rădăcinilor și a scoarței.

52 de arbori, în special tei, au fost afectați pe parcursul unor lucrări realizate in cadrul proiectului de îmbunătățire a mobilității urbane în municipiul Constanta.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

4 comentarii la “Au omorât copacul de la Miga

  1. asa va arata si orasul Constanta, ba chiar mai rau!
    Se vor cheltui miliarde, vor plati nepotii-nepotilor iar Constanta va arata ca o comuna tiganeasca.
    Este o adevarata aventura sa mergi pe strazile acestui oras TURISTIC!
    Iar arhitecrul lui peste prajit, permite blocuri peste blocuri, aglomerand in draci strazile. Nu intereseaza pe nimeni ca fiecare apartament aduce cate doua autoturisme in jurul sau? Mai gandeste cineva prin orasul asta?

    1. Pentru praful pe care îl înghițim zi de zi, garda de mediu nu ar trebui sa intervină? Acest aer sufocant ne otrăvește încet, încet și noi nu facem nimic… Unde e protecția mediului pe care o tot troboneste primarul cu pistele de biciclete pe care nu circula nici o bicicleta? Gropile din oraș care se astupa și apoi se sapă din nou. Oameni buni, am ajuns la capătul răbdării. Ma gândesc sa ma mut din orașul asta infect, altădată eram mandra de el. Am ajuns sa îl plâng pe Mazăre. Halal primar

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constănțeni, de astăzi vă puteți debranșa de la sistemul centralizat de încălzire

joi iun. 1 , 2023
Constănțenii pot depune cereri pentru debranșarea de la sistemul centralizat de încălzire începând cu data de 1 iunie. Iată ce spune Termoficare Constanța SRL (fostul RADET): „În conformitate cu prevederile legale în vigoare, operațiunile de deconectare/debranșare  de la sistemul de termoficare se desfășoară în afara perioadei de furnizare a căldurii. […]

V-ar putea interesa și: