Au plecat în Italia pentru o viață mai bună, dar au murit acolo; o fetiță a rămas fără mamă

Mihaela și Gheorghe au plecat în Italia pentru a avea o viață mai bună. Ambii au murit însă într-un accident de mașină.

Tragedia s-a petrecut joi seara, pe drumul dintre Ginosa și Marina di Ginosa, un oraș din sud.

Mașina în care se aflau românii de 30 și 25 de ani s-a izbit violent de autoturismul condus de Alessandro Calabrese, 27 de ani, care la rândul său s-a stins în drum spre spital, scrie ObservatorNews.ro.

Italianul abia se căsătorise în luna decembrie. Un al doilea bărbat a ajuns la spital și se află acum în afara oricărui pericol. 

Din primele informații, cauza impactului extrem de violent dintre cele două Punto ar putea fi o depășire riscantă. Românii au murit pe loc. Acasă, fetița Mihaelei dintr-o relație anterioară își aștepta mama, care nu va mai ajunge niciodată la ea. Pe lângă carabinieri, la fața locului au intervenit și personalul de la 118 și pompierii detașamentului Castellaneta și comandamentul provincial din Taranto. Au trecut câteva ore, până când victimele au reușit să fie scoase din mașinile distruse, scrie lecce.corriere.it.

Accidentul s-a produs pe o porțiune dreaptă a unui drum cu o limită de viteză de 50 de kilometri pe oră și multe drumuri agricole care se intersectează. Primarul din Ginosa și vicepreședintele provinciei Taranto, Vito Parisi, evidențiază aceste aspecte subliniind că „există o limită de viteză pe care, din păcate, nimeni nu o respectă”. 

Vestea morții celor doi români a căzut ca un trăsnet printre cei dragi. „Doamne draga mea. Bunul Dumnezeu să te odihnească în împărăția Sa. Nu te voi uita niciodată! Drum lin către Dumnezeu! Nu pot să cred”. „Mada off suflet drag drum lin spre ingeri”, „Drum lin, înger frumos. Dumnezeu sa te odihnească în pace”, „Drum bun spre cer, draga mea Mădalina”. „Condoleanțe, drum lin spre cer, Gheorghe, Dumnezeu să te aibă în grijă. Îmi pare foarte rău, un băiat tânăr s-a dus la cer”.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un auditor public extern în cadrul Camerei de Conturi Constanţa a fost trimis în judecată pentru şantaj de către procurorii DNA

vin apr. 28 , 2023
Un auditor public extern în cadrul Camerei de Conturi Constanţa a fost trimis în judecată pentru şantaj de către procurorii DNA. Acesta este acuzat că şi-a şantajat şi ameninţat fosta soţie, funcţionar public şi ea. „Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Constanţa au dispus trimiterea în judecată, […]
curtea de conturi constanta

V-ar putea interesa și: