Au rămas fără permise de conducere după ce au trecut pe roșu

La data de 7 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pe linia neacordării de prioritate autovehiculelor și pietonilor, dar și a respectării culorii roșii a semaforului electric.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002, în valoare totală de 6.500 de lei.

„Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 9 permise de conducere, dintre care 5 pentru neacordarea de prioritate pietonilor, 2 pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului, iar restul pentru alte abateri.”, a anunțat IPJ Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Au rămas fără permise de conducere după ce au trecut pe roșu

  1. Soferii constanteni,in trafic, sunt un pericol public!
    1. Nu opresc la trecerea de pietoni. Sfideaza si trec exact prin fata pietonului aflat in traversarea strazii.
    2. La semafoare,in asteptare, stau senini si impasibili,exact pe trecerea de pietoni, blocand trecerea.
    Constanta este un oras infernal!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PMP îi solicită lui Mihai Lupu să aloce de urgență fonduri pentru consolidarea tuturor școlilor și grădinițelor aflate în risc de prăbușire în caz de cutremur

mie feb. 8 , 2023
Partidul Mișcarea Populară Constanța solicită președintelui Consiliului Județean, Mihai Lupu, alocarea de urgență a fondurilor necesare consolidării tuturor școlilor și grădinițelor din județ aflate în risc de prăbușire în caz de cutremur și relocarea elevilor, până la finalizarea consolidărilor, în alte spații adecvate, sigure și salubre, în care actul educațional […]
mihai-lupu-presedinte-cj-constanta

V-ar putea interesa și: