Au reabilitat drumul, au apărut vitezomanii. 160 km/oră între Constanța și Ovidiu. Razie a poliției

Un polițist întocmește o amendă unui vitezoman pe DN3C

Imediat după ce un drum național a fost reabilitat, mulți șoferi l-au confundat cu o pistă de curse. Poliția a organizat o razie și a reținut mai multe permise de conducere.

În cursul zilei de ieri, în intervalul orar 10.00-17.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța și ai Biroului Rutier Constanța au organizat o acțiune pe linia respectării limitelor legale de viteză.

Activitatea, desfășurată pe DN 3C, a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere produse din cauza depășirilor neregulamentare și a vitezei, dat fiind faptul că partea carosabilă a fost reabilitată, aspect care favorizează deplasarea autovehiculelor cu viteză peste limita legală.

DN3C face legătura între Ovidiu și Constanța, prin câmp (din dreptul magazinului Jumbo).

În urma acțiunii, polițiștii rutieri constănțeni au aplicat 43 de sancțiuni contravenționale, dintre care 29 pentru depășirea limitei legale de viteză.

De asemenea, au fost reținute 9 permise de conducere, dintre care 2 pentru depăşirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise și 7 pentru depășire neregulamentară.

Valoarea totală a amenzilor este de 6.520 de lei.

Cea mai mare viteză înregistrată în cadrul acțiunii de ieri a fost de 160 km/h. Pentru această abatere, conducătorului auto, în vârstă de 28 de ani, i-a fost suspendat pemisul de conducere pentru 90 de zile, acesta primind și o sancțiune contravențională în valoare de 1.305 lei.  

Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.