Au reînceput căutările tânărului din Vaslui dispărut pe 9 august în Marea Neagră

În această dimineață, în jurul orei 7.00, scafandrii militari ai Centrului de Antrenament al Scafandrilor de Intervenție din cadrul ISU Dobrogea au reluat căutările tânărului dispărut în mare, la Costinești, în seara de 9 august.

La misiune participă doi ofițeri și 14 subofițeri. Căutările sunt executate de trei echipe de scafandri care cercetează, simultan, mai multe zone de la Costinești la Olimp și de la Costinești la Tuzla, cu precădere în zona țărmului și a digurilor.

Tânărul intrase în apă împreună cu fratele său. Cadavrul acestuia a fost găsit zilele trecute. Cei doi sunt din Vaslui.

De la începutul anului și până în prezent, pompierii militari au executat 55 misiuni de căutare/salvare și acordare a primului ajutor medical pentru 58 persoane victime ale accidentelor prin submersie. Din păcate, 23 dintre acestea și-au pierdut viața în mare, Dunăre sau în lacuri.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

CMSN plătește 40% din încasările delfinilor din România și Ucraina unei firme nou înființate. Cum explică asta Consiliul Județean Constanța

Tue Aug 16 , 2022
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța plătește 40% din încasările reprezentanților din România și Ucraina unei firme nou înființate. Asta după ce celor doi delfini ai CMSN li s-a alăturat patru aduși din Ucraina. Aceștia au ajuns în gestiunea unei firme românești nou înființate, cu sediul în orașul Voluntari. […]