Au sechestrat o femeie, au bătut-o, tuns-o, i-au tăiat genele

judecator

Magistraţii din Bihor au admis, duminică, propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj privind arestarea preventivă a trei persoane – un bărbat şi o femeie, fraţi, şi un angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bihor – suspectaţi de infracţiunile de lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie, victima fiind o femeie pe care cei trei au sechestrat-o, bătut-o, tuns-o, căreia i-au tăiat genele şi apoi au aruncat-o în curtea mamei sale, totul pe motiv că ar fi avut o relaţie cu tatăl celor doi fraţi.

Potrivit datelor furnizate de Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj, victima are 40 de ani şi este mamă a doi copii, femeia fiind cea care a anunţat poliţia în seara zilei de vineri, 8 octombrie.

„Din relatările persoanei vătămate s-a reţinut că în cursul după amiezii din ziua respectivă, a fost solicitată să se prezinte la sediul societăţii comerciale din localitatea Ortiteag, judeţul Bihor, la care este angajată în calitate de contabil, de către cei doi fii ai administratorului societăţii, numitul C.F de 29 de ani şi numita C.A., de 27 de ani, sub pretextul discutării unor probleme de serviciu. Ajunsă la sediu, cei doi, cărora li s-a alăturat şi subofiţerul B.C.F, de 31 de ani, prieten şi fost logodnic al numitei C.A, au sechestrat-o în sediul societăţii pe durata mai multor ore, au legat-o de mâini şi picioare, au exercitat multiple acte de agresiune fizică asupra sa, au dezbrăcat-o, au umilit-o, i-au tuns porţiuni din părul de pe cap, iar apoi au transportat-o cu un autoturism şi au abandonat-o, dezbrăcată, în curtea locuinţei mamei sale din localitatea Măgeşti, judeţ Bihor. Persoana vătămată reclamă, de asemenea, că i-au fost sustrase din geantă mai multe bunuri personale, respectiv bani, un telefon mobil şi un card bancar. Din relatările ei mai rezultă că motivul agresiunii celor trei ar fi fost reproşul pentru o presupusă relaţie amoroasă a sa cu C.G, tatăl celor doi fraţi mai sus amintiţi”, transmite Parchetul Militar care anchetează acest caz. 

Anchetatorii menţionează că în acest caz au fost făcute percheziţii la domiciliile suspecţilor şi într-un autoturism, în urma probelor adunate existând suspiciunea rezonabilă că cei trei au comis faptele de care sunt acuzaţi.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bihor s-a delimitat, print-un comunicat de presă, de faptele tânărului, care este angajat al instituţiei din anul 2017.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.