Au vrut să intre în țară cu teste negative false pentru detecția infecţiei cu virusul SARS-COV-2

Negru Voda

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au depistat opt cetățeni români care au prezentat autorităţilor competente teste negative false pentru detecția infecţiei cu virusul SARS-COV-2.

În cursul zilei de 22.05.2021, în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, s-au prezentat opt cetățeni români, toţi bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 45 de ani, pasageri într-un microbuz de transport persoane şi într-un autoturism personal. Aceștia au prezentat autorităţilor competente, pentru control, teste PCR cu rezultate negative pentru detecția infecției cu virusul SARS-COV-2.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea testelor prezentate, la solicitarea reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Constanţa, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, constatând faptul că documentele în cauză nu au fost eliberate de către clinicile menționate.

În prezent, polițiștii de frontieră constănțeni efectuează verificări față de cele opt persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals și fals în înscrisuri sub semnătură privată, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Totodată, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Constanţa au dispus carantinarea persoanelor în cauză, pentru o perioada de 14 zile, la adresele declarate de către acestea.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

CJC reacționează la declarațiile lui Horia Țuțuianu: „Domnul deputat face acum zgomot pentru nimic”

Tue May 25 , 2021
Consiliul Județean Constanța a reacționat la declarațiile lui Horia Țuțuianu privire la declarațiile deputatului Marius Horia Țuțuianu, apărute în spațiul public. CJC a emis un comunicat de presă, semnat de purtătorul de cuvânt, pe care îl redăm mai jos. „Declarațiile domnului deputat Marius Horia Țuțuianu, la adresa Consiliului Județean Constanța, […]
mihai-lupu-presedinte-cjc