Audi A8 furat din Germania, descoperit în Cuza Vodă

Audi a8

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism căutat de către autoritățile din Germania, aflat în posesia unui cetățean român.

În data de 30.06.2021, acţionând în baza unor informații, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competenţă.

Astfel, pe raza localităţii Cuza Vodă, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au identificat un autoturism, marca Audi, model A8, de culoare neagra, având montate plăcuțe cu număr de înmatriculare provizoriu românesc.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră  au constatat că mijlocul de transport figurează ca fiind semnalat bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania, în data de 08.04.2021.

„La cercetări, deţinătorul autoturismului a prezentat un contract de vânzare-cumpărare faţă de care există suspiciuni privind autenticitatea, iar lucrătorii noştri continuă cercetările privind acest aspect.”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 31.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, si fals în înscrisuri sub semnatura privată, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Strategia de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța, în consultare publică

Thu Jul 1 , 2021
„Strategia de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța pentru perioada 2021-2027” a fost redactată și se află în dezbatere publică până la data de 6 august 2021. Documentul urmează a fi implementat de către Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța. Strategia are la bază trei piloni principali: dezvoltarea economică prin […]
Strategia de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța